Начало Други Honda помага на крайно бедни от Северна България

Honda помага на крайно бедни от Северна България

55
0

Феновете на Honda за пореден път доказаха, че са хора с благородни сърца, а не просто сдружение от автомобилни запалянковци. Близо 1200 лв. са събрали членовете на новия и обективен клуб Honda Brothers, като този уикенд средствата послужиха за подпомагане на крайно нуждаещи се семейства от Северна България.

„Предварително бяхме направили проучване и разполагахме от списък с конкретни адреси, през които минахме“, сподели днес с нас Никола Диловски, председател на сдружението с нестопанска цел. „Всичко започна по идея на Йонка Иванова от София, изключителен човек, личност, без която нямаше да се случат нещата“, добави още той.

„Две групи, нямащи нищо общо една с друга, направиха нещо много за хора, забравени от държавата. Баба на 80 години ни се молеше да ни даде къщата само да я заведем в старчески дом, младо момче работи няколко дни в месеца за 6 лева на ден,  живее с майка си. Дете трети клас се грижи за сестра си която е на 2 години.“  написа във фейсбук-профила си Иван Иванов, зам. председател  на Honda Brothers.

„Има усмивки по лицата на децата“, отбеляза в свой коментар в страницата на клуба Радослав Стоянов, на същата длъжност в организацията.

През изминалия уикенд „брадърите“, както сами се наричат членовете на клуба, посетиха селата Селановци и Хърлец, за да подадат ръка на крайно нуждаещите се. Така феновете на Honda от страната показаха, че наистина са задружно братство и имат големи и благородни сърца, също като марката, която обичат.

Не за първи път те се впускат да спасяват, изпаднали в беда, а закъса ли някой от тях на пътя, независимо в коя точка на България е и с какъв автомобил се движи, всички се мобилизират и подават ръка.

Предстои нова благотворителна акция на Honda Brothers и който иска да помогне, може да се свърже с тях чрез страницата им във Facebook:

https://www.facebook.com/groups/1768433560071026/

За втора поредна година клубът организира и събор. Мястото на срещата е писта „Дракон“, Калояново,  където на 2 и 3 юни среща си дават всички, които носят името Honda в сърцето си.