Начало Автомобили Honda ще сред звездите на CarFest 2014

Honda ще сред звездите на CarFest 2014

41
0

Honda ще е сред звездите на CarFest 2014.

Представителите на бранда във Великобритания ще организират различни дейности както за големите, така и за малките посетители на събитието.

Фестивалът се организира от радио водещия Крис Еванс и набраните средства се даряват на BBC Children in Need. Освен автомобилни производители участват още известни личности, музиканти и т.н.

Тази година Honda ще е в сърцето на фестивала, който ще се проведе на две различни места: на Ултън парк и във фермата на световния шампион от Формула 1 Джоди Шектър в Хампшир. Брандът ще покаже някои от най-интересните си и популярни автомобили и мотоциклети. Там ще може да се види иновативното интерактивно приложение „Power of Lean”, което позволява да се симулира каране в стил SBK.

„My First Licence” пък е специално организирана сесия за деца – от 5 до 11-годишни, която ги запознава с вълнуващия свят на мотоциклетите. Обучени инструктори се грижат за хлапетата и ги забавляват, показвайки им междувременно как да се държат и контролира Honda CRF50 на специално създаденото трасе. В края на миникурса малките получават и първия си документ за управление на мотор!

За малко по-големите Honda организира ATV Experience с TRX420.