Начало Автомобили Honda обяви новия си малък SUV за Европа – HR-V

Honda обяви новия си малък SUV за Европа – HR-V

299
0

Honda пусна първите снимки н изцяло новата европейска версия на малки си SUV преди премиерата му на автомобилния салон в Париж (Mondial de l’Automobile) през следващия месец. HR-V е отговорът на Honda към бързо нарастващия интерес на клиентите в сегмента на малките SUV-ове на стария континент.

Уникалния външен дизайн на новия прототип HR-V е близък до този на купетата, с остри динамични линии, които свързват елегантната горна част на тялото със стабилната и ниска долна половина. Тази елегантност в стил купе се постига без да се прави компромис с интериора и практичността на колата. HR-V е с централно разположен резервоар за гориво, за да създаде една от най-просторните и адаптивни кабини сред малките SUV-ове. Honda Magic Seats дава традиционната гъвкавост и много възможности да конфигурация на седалките, а когато се сгънат задните се получава равен под, удобен за товарене на обемисти предмети и вещи.

Повече информация за новия европейски HR-V ще бъде дадена по време на пресконференцията на Honda на салон в Париж в зала 3 от 6.45 ч. местно време на 2 октомври.