Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Хотелите в Остин по-скъпи от тези в Монако

Хотелите в Остин по-скъпи от тези в Монако

220
0
Остин

След изключително успешната премиера на Формула 1 в Остин, Тексас, хотелиерите в столицата на втория по големина американски щат са решили да увеличат цените си по време на провеждането на Гран при на САЩ.

„Поради някаква незнайна за мен причина, нашите хотелиери смятат, че могат да искат повече пари дори от хотелите в Монако“, заявява пред онлайн изданието на вестник Стейтсмен Джон Синкър, собственик на туроператора MotoEpress. Но хотелите явно са си направили сметката без туроператорите, които насочват желаещите да посетят състезанието в Остин към други близки градове.

„Ние смятаме да настаним нашите гости в Сан Антонио, защото цените са по-ниски, а хотелите по-скъпи“, заявява Марко ван Веелен от F1 Grand Prix Tours. В сравнение с хотел в Остин пакетната цена за уикенда била по-ниска с $200, което е около €150. „Хотелиерите просто не разбират, че феновете на Формула 1 идват от всички краища на света и ако им е по-изгодно да отидат в Монако, ще предпочетат да отидат там вместо в Тексас.“