Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Хюлкенберг: Можеше да сме и още по-напред

Хюлкенберг: Можеше да сме и още по-напред

59
0

Пети и седми на стартовата решетка за Гран при на Малайзия ще се подредят пилотите на Уилямс Нико Хюлкенберг и Рубенс Барикело.

– Великолепен резултат за отбора. И двамата състезатели караха добре в трудните условия, а инженерите прецениха чудесно кои моменти за използват, за да ги пуснат на трасето. Утре ще се опитаме да превърнем тези позиции в добър резултат от състезанието – заяви техническият директор Сам Майкъл.

Хюлкенберг бе особено щастлив от постигнатото.

– Най-накрая пробихме. Положението бе крайно напрегнато, а и обиколката ми не беше перфектна, така че можеше да е и още по-добре. Въпреки това съм доволен, колата показа, че върви прекрасно на мокро трасе, а аз харесвам карането в подобни условия. Много неща ще зависят от времето и утре – допълни младият немски пилот.

Барикело от своя страна остана изцяло трезво мислещ, заявявайки, че на суха писта пета и седма позиция не биха били възможни за Уилямс.

– Освен това смятам, че трябваше да изберем интермедии за последното ми излизане. Въпреки всичко съм щастлив, а и сме добре подготвени за утре – допълни бразилецът.