Начало Лайфстайл Hyundai България, изпраща десетима щастливци на финала на Евро-2012

Hyundai България, изпраща десетима щастливци на финала на Евро-2012

46
0
Hyundai

„Индустриал Комерс“, официален вносител на Hyundai за България, осигурява на десетима щастливци билети за финалната среща на Европейското първенство по футбол в Украйна и Полша чрез игри в Дарик радио и информационния сайт Нет инфо. Инициативата е в рамките на традиционното официално партньорство между корейския автомобилостроител и еврошампионата.

Играта в Дарик радио се провежда в периода 7 май – 8 юни в предаването „Дарик кафе“ с водещи Михаил Дюзев и Иво Райчев. В дните от понеделник до четвъртък те задават въпроси към слушателите, които отговарят на ефирните телефони. Името на победителя за всяка от петте седмици се определя чрез жребий измежду далите верен отговор в обедното предаване „Гонг“ в петък. Днес в централния шоурум на Hyundai билета си получи Атанас Миланов от София.

Другите пет билета за финала в Киев „Индустриал Комерс“ предоставя чрез играта в Нет инфо Евро 2012, която продължава 20 дни. Всеки ден в сайта Sportni.bg/euro2012 се задава въпрос с два възможни отговора, между които регистрираните участници в играта трябва да направят своя избор. За правилен отговор всеки получава 10 точки. Класирането се извършва на базата на натрупаните точки от регистрацията на съответния участник до приключването на играта.

Hyundai е основен партньор и официален превозвач на европейските първенства по футбол от 2000 година насам. Настоящият договор на корейския автомобилостроител с УЕФА продължава още четири години и включва сътрудничество с централата и за Евро – 2016. За шампионата в Полша и Украйна Hyundai осигури общо 366 автомобила за превоз на официални лица, гости, участници и представители на медиите. Във флотилията са включени моделите Equus, Genesis, ix55, Santa Fe ix35, i40, i45, Elantra, новото поколение i30, микробуси 200 Н1 и автобуси, включително тези за 16 национални отбора.