Начало Автомобили Hyundai е в топ 10 на най-иновативните компании в света

Hyundai е в топ 10 на най-иновативните компании в света

32
0
Hyundai,хюндай

Hyundai е единственият автомобилен производител, влязъл в топ 10 на ежегодната класация за най-иновативните компании в световен мащаб. Според анкетата, направена сред 1500 представители на висшия управленски мениджмънт от над 20 пазара, Hyundai се нарежда на 10-о място и е на 1-а позиция сред класираните автомобилни производители.

Топлистата се прави от 2005 г насам от компанията Boston Consulting Group, като в нея се включват 50-те най-иновативни компании в света. Списъкът се съставя след щателен анализ на дейността на най-големите световни фирми. В класирането за 2012 г. фигурират цели 10 автопроизводителя – нещо, което не се е случвало досега в списъка на Boston Consulting Group.

В нестабилни икономически времена като сегашните иновационният подход е решаващо условие за генерирането на стабилни приходи над средното ниво. Какватo и форма да приеме иновацията, нейната цел е ясна за успешните организации: да създават стойност от идеи – се казва в изследването.

Междувременно от Hyundai обявиха, че изминалата 2012 г. е била изключително успешна за автомобилния производител в Европа и бележи ръст от 10,2%.