Начало Автомобили Hyundai със специални издания на i10, i20 и i30 Special Edition

Hyundai със специални издания на i10, i20 и i30 Special Edition

55
0

С избраното за тях мото GO! специалните издания на моделите i10, i20 и i30 Special Edition на Hyundai ще споделят светлината на прожекторите на Автомобилното изложение в Женева 2016. Hyundai Motor представя всеки отделен модел на новото специално издание GO! Special Edition, i10, i20 и i30, в един от цветовете на националното знаме на Франция – син, бял и червен – съпровождащи европейското първенство по футбол, на което домакин през това лято ще бъде Франция и което Hyundai отново подкрепя в качеството на официален спонсор. Моделите GO! Special Edition предлагат чудесни възможности за клиентите.

С изключителни сини и бели акценти в интериора, джанти от лека сплав и затъмнени задни стъкла, моделите GO! Special Edition се отличават визуално от стандартните модели. Освен това специални дизайнерски детайли придават личен характер на отделните издания. Това ги прави желан избор за всички клиенти, при които основният фокус е поставен върху индивидуалността.

Ето защо моделът i10 GO! например се отличава със затъмнени стъкла и син шев на седалките, волана и скоростния лост, както и с лъскаво черно покритие на централната конзола. При модела i20 GO! шевовете в синьо и бяло в салона са допълнени със сини ограждащи елементи за скоростния лост и отворите за приток на въздух. Черният цвят на интериора придава спортен дух, а алуминиевите джанти с нов дизайн допълват картината. Моделът i30 GO! се отличава със стилен екстериор, който включва премиум предна решетка и 17-инчови алуминиеви джанти. Във вътрешността на автомобила водачите ще открият тъмносиво покритие върху волана, централната конзола, вентилационните отвори и вратите, както и черна тапицерия на тавана и метални декоративни прагове под предните врати.

Пускането на моделите GO! Special Edition в Европа е в съответствие с конкретните условия на пазара и е придружено от рекламната кампания за цяла Европа „Истински неща за истински фенове“.