Начало Автомобили Hyundai i30 с 5 години гаранция

Hyundai i30 с 5 години гаранция

69
0

След отварянето на новия високотехнологичен завод на Hyundai в Nošovice (Чехия) всички автомобили модел i30 и i30 CW ще бъдат с 5 години заводска гаранция.

От своята премиера досега моделът i30, и i30 CW бе предлаган с 3 години гаранция без ограничение на пробега. Сега моделът ще се предлага фабрично с 5 годишнa гаранция беза да се доплаща за това и отново без ограничение на пробега.

Следвайки обещанието на Hyundai, че истинското качество е от значение автомобилите излезли от тази фабрика ще бъдат и с 10-годишна гаранция против корозия.

„Ние отбелязване старта на производството в тази първа европейска фабрика, чрeз въвеждането на тази изключителна възможност за i30, и i30 CW, като по този начин демонстрираме ясно, че ще произвеждаме автомобили от най-високо качество за нашите клиенти”, заяви Allan Rushforth, вице-президент на Hyundai Motor Europe.

Създаден и развит в Европа и за европейския вкус, моделът i30 постави нови стандарти за Hyundai още със своята поява. Това бе голям успех за нас, а чешката фабрика ще бъде ключова в посрещането на нуждите на европейския потребител.

От новата гаранция ще могат да се ползват всичките бензинови и дизелови двигатели, предлагани за модела.