Начало Автомобили Hyundai Motor отвори най-големия си шоурум в Европа

Hyundai Motor отвори най-големия си шоурум в Европа

36
0

Hyundai Motor отвори най-големия си шоурум в Европа, демонстрирайки новата глобална идентичност на дилърите си. Той е във Франкфурт (Германия).

Центърът на Hyundai Motor е един от 200-те, които ще бъдат открити в Европа до края на тази година и при които основният акцент попада върху иновативното разпределение на пространството и интегрирането на информационни и мултимедийни услуги. Разположен е близо до европейската централа на марката и е на площ от 2466 кв. м с още 2000 кв. м сервизна част.

Подчертавайки желанието на Hyundai да достигне ново ниво на удовлетворение на потребителите, новата идентичност се простира далеч отвъд границите на традиционния шоурум. При нея се комбинират открито пространство, модерно обзавеждане и най-нови технологии, които да превърнат изживяването на клиентите в нещо наистина неповторимо.

– Нашите потребители са сърцето на всичко, което правим, така че новата ни дилърска идентичност бе създадена точно около тях. Има място за продажби, за следпродажбени дейности и е добавено ново измерение, където хората могат наистина да опознаят бранда Hyundai – заяви президентът на Hyundai Motor Europe Бюнг Куон Рим.

Цялостната концепция носи наименованието „EMotion Park”. В нея са комбиниране топли бронзови тонове на екстериора с естествена светлина в интериора, като резултатът от общото им въздействие са открити, просторни и съвременни пространство и атмосфера.

Всички 6000 дилърства на Hyundai Motor по света ще бъдат реновирани спрямо новата идентичност.