Начало Автомобили Hyundai представи ново поколение Genesis и футуристична концепция Intrado

Hyundai представи ново поколение Genesis и футуристична концепция Intrado

70
0
Hyundai Genesis

Hyundai показа ново поколение Genesis и футуристична концепция Intrado на автомобилния салон в Женева.

Изцяло новият Genesis е високотехнологичен премиум седан, който ясно демонстрира възможностите на Hyundai в определени области, включително технологията, стила, комфорта и удоволствието от шофирането. Ограничено количество бройки Genesis ще бъдат на разположение за европейския пазар, осигурявайки на определени клиенти много способен и луксозно екипиран седан, който е с високо ниво на комфорт и спокойствие.

Автомобилът е най-големият, най-добре екипиран и най-технологичен Hyundai на пазара в Европа. Той продължава философията на бранда да осигурява стойност много над очакванията на потребителите.

Моделът се предлага в една топспецификация с 3,8-литров V6 GDI двигател, разполагащ с достатъчно мощ и въртящ момент в целия диапазон на оборотите, работещ в хармония с меката 8-степенна автоматична трансмисия. Удоволствието от шофирането е гарантирано от новата система за задвижване на четирите колела HTRAC, многозвенното окачване отпред и отзад, както и почти равното разпределение на тежестта.

Вътрешното пространство е най-голямото, което Hyundai е предлагал в своите автомобили в Европа.

Сред системите за сигурност на новия Genesis са Smart Cruise Control, Automatic Emergency Braking и първият в света сензор в салона за CO2, който следи средата за пътниците и спомага за намаляване на шанса за сънливост.

В разработката на новия Genesis, продължила 4 години, са вложени над 340 милиона евро. Автомобилът е проектиран основно за пазари като САЩ и Корея, където спечели няколко престижни награди и изигра важна роля в бързата еволюция на бранда. В Европа моделът ще помогне за увеличаването на разпознаваемостта на бранда, демонстрирайки възможностите на Hyundai. Производството на Genesis е във фабриката на Hyundai в Улсан (Корея).

Прототипът Intrado пък е проектиран в Рюселхайм (Германия) от дизайнерското студио на Hyundai Design Centre Europe и представя концепцията за бъдещ компактен кросоувър.

Intrado представлява компактен кросоувър с четири места, с врати без рамки и B-колони, които предоставят по-лесен достъп до кабината. Задвижването се осигурява от следващо поколение агрегат с горивни клетки, а литиево-йонна батерия с капацитет 36 кВт позволява пробег от 600 км с едно зареждане благодарение на водородни резервоари, разположени под задните седалки и багажното отделение.