Начало Автомобили Hyundai SANTA FE отличен с наградата Red Dot Design

Hyundai SANTA FE отличен с наградата Red Dot Design

306
0
Hyundai Santa Fe
Hyundai SANTA FE грабна наградата Red Dot Design

Hyundai Motor Company се похвали, че петото поколение на Hyundai SANTA FE е удостоено с престижната награда Red Dot за продуктов дизайн в категорията „Автомобили и мотоциклети“ за 2024 година. Това отличие подчертава ангажимента на компанията към иновации и клиентски ориентиран дизайн.

“Получаването на наградата Red Dot е значимо признание за нашите усилия и стремеж към дизайнерско съвършенство. Тази награда е доказателство за таланта и труда на нашия екип от дизайнери и инженери, които работят неуморно, за да създадат продукти, отговарящи на нуждите и желанията на нашите клиенти.”

Санг Лий, изпълнителен вицепрезидент и ръководител на Hyundai и Genesis Global Design

Новият SANTA FE се отличава със своята дизайнерска концепция “Open for more”. Тя акцентира върху активния начин на живот и предлага подобно на тераса просторно интериорно пространство. Това е възможно благодарение на удълженото междуосие и голямата врата на багажника. Автомобилът също така предлага увеличено пространство за третия ред седалки. Така се осигурява комфорт за всички пътници.

Дизайнът на SANTA FE се характеризира с квадратна форма и отличителен силует. Той е подчертан от широката зона на задната врата и H-образните фарове, които преосмислят емблемата на Hyundai. Интериорът е проектиран с акцент върху хоризонталните и вертикалните линии. Същевременно включва високотехнологични функции като панорамен извит дисплей и двойно безжично зареждане.

В допълнение към това, Hyundai Motor спечели и наградата Red Dot за оборудване за открито и къмпинг със своята иновативна Multi-Lantern. Този универсален продукт съчетава функционалността на преносимо фенерче с топла светлина за настроение, когато се използва със светлинен дифузьор.

Очаква се първите модели от новото поколение на Hyundai SANTA FE да пристигнат в България през юли, като обещават да донесат нови стандарти за дизайн и функционалност в автомобилната индустрия.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hyundai Worldwide (@hyundai)