Начало Автомобили Hyundai показа първи скици на изцяло новото поколение i20

Hyundai показа първи скици на изцяло новото поколение i20

148
0

Hyundai Motor Company показа първи скици на изцяло новото поколение Hyundai i20. Той ще е първият автомобил в Европа, символ на новия дизайнерски език на марката, наречен Sensous Sportiness.

Sensuous Sportiness има четири основни характеристики: пропорции, архитектура, стил и технологии. Той бе демонстриран за първи път с концептуалния модел Le Fil Rouge на автомобилния салон в Женева, Швейцария през 2018 г.

Предварителните изображения показват, че изцяло новият i20 ще е с по-спортен и динамичен вид. Каскадната решетка отпред ще се прелива хоризонтално към страните, водейки до характерното широко и ниско купе.

Характерни за изцяло новия дизайн са покриващите арматурното табло хоризонтални линии. Новият дигитален клъстер и централната част на таблото се сливат в един основен елемент. Те разполагат с два 10,25-инчови екрана. По този начин дизайнерите повишават елегантността и естетиката на интериора.

Новият Hyundai i20 ще бъде представен на международното автомобилно изложение в Женева през март. Тогава ще бъдат оповестени и повече подробности за автомобила.