Начало Автомобили Hyundai ще участва с няколко модела на Дните на Корея в Бургас

Hyundai ще участва с няколко модела на Дните на Корея в Бургас

136
0
Hyundai Tucson
снимка: Хюндай

Hyundai ще гостува на Дните на Корея, които ще се проведат на 17 и 18 май пред Пантеона в Морската градина в Бургас.

Събитието се организира от посолството на Република Южна Корея и Община Бургас с помощта на Корейската фондация. А в ролята си на специален гост Hyundai ще присъства със собствен щанд. В рамките на 2 дни жителите и гостите на Бургас ще могат да посетят щанда на Hyundai. Те ще могат да се запознаят с гамата на корейската марка и да направят тест-драйв на някои от моделите ѝ.

Най-новите предложения на корейския производител впечатляват с иновативен дизайн и екологични технологии, като вече са спечелили редица награди от уважавани автомобилни институции. Пътешествието из корейската култура по време на събитието ще продължи със запознаване с корейската кухня. Специални гости на събитието ще бъдат прочути азиатски готвачи, които ще приготвят характерни специалитети за дегустация.

Програмата на събитието ще бъде обогатена с концертна част, която ще открие ансамбълът „Со Йънг Самулнори“, подготвил изпълнения на корейска фолклорна музика с традиционни ударни инструменти. Няма да отсъстват и истински К-поп танци, за които ще се погрижи танцова формация „Токсик“. Почетен гост ще бъде българският национален отбор по таекуондо, който ще демонстрира основни техники от корейското бойно изкуство.

Съпътстващо събитие към Дните на Южна Корея ще бъде концертът на 26 май в Летния театър. Тогава своеобразният музикален празник ще стартира с изпълнения на корейския мъжки хор U-Angel Voice и българския вокален състав „Фортисимо“. Входът е свободен.