Начало Автомобили Изцяло новият Honda Jazz предефинира B-сегмента

Изцяло новият Honda Jazz предефинира B-сегмента

24
0

Третото поколение Honda Jazz пристига в Европа през лятото на 2015 г. Автомобилът е със смели решения, още по-изискан външен и вътрешен дизайн, с ненадминато вътрешно пространство и гъвкавост. Водачът и пътниците ще се възползват от по-голямата изтънченост и напреднали технологии за безопасност, информация и забавления, както и високоефективно и динамично усещане при шофиране.
Новият автомобил запазва класическия силует на Jazz, на се отличава със съвременен стил, включително с мощно ново лице и със силни линии. Умелото използване на новият глобален пакет и шаси в B-сегмента на Honda означава, че най-новият Jazz е дори по-голям от вътре. Системата Magic Seats® на компанията предлага несравнима гъвкавост на интериора, както и водещо в класа си пространство, с възможност за различна конфигурация за превозване на товари и пътници.
Висококачествени меки на допир материали и внимателно избран интериорен дизайн,  осигуряват комфортна обстановка. Honda Connect е нова автомобилна информационна система със 7-инчов сензорен екран в центъра на таблото. Системата предлага възможност за интернет сърфиране и достъп до новини в реално време, информацията за трафика и метеорологичните условия, както и многобройни интернет музикални станции.
Jazz за 2015 ще бъде оборудван с нов мощен и ефикасен 1.3-литров бензинов двигател от серията Earth Dreams Technology на Honda. Той е изискан, отзивчив при работа и осигурява по леко управление, благодарение на по-твърдото и по-леко шаси, и преработеното окачване.

Пакетът Advanced Driver Assist System, който работи с камера и радар от среден клас е в основата на цялостен списък от нови съвременни технологии за безопасност, които се въвеждат в новата продуктова линия на Honda през 2015.