Начало Автомобили И Opel със специален модел за световното по футбол – Astra Copacabana

И Opel със специален модел за световното по футбол – Astra Copacabana

46
0
Opel Astra Copacabana

Новият Opel Astra Copacabana символизира слънцето и страстта на Бразилия на европейските пътища.

Специалният модел е нещо, което трябва да предизвика интереса на всички същински фенове на футбола. Със спортната Astra Opel продължава своя ангажимент в световния професионален футбол. Copacabana е омагьосваща като бразилски виртуоз на топката и ще привлича вниманието при всяко публично излъчване това лято.

Бразилският флаг на покрива, палми и танцувални линии по протежението на вратите – външността й излъчва същински южноамерикански темперамент. А бензиновият двигател 1.6 Turbo с 200 к.с./147 кВт очаква с нетърпение да му бъдат отпуснати юздите. Ускорението от нула до 100 км/ч за 7,9 секунди притиска водача към седалката с тапицерия изработена от истинска трева. Този шедьовър на майсторската изработка е дело на интериорните дизайнери на Opel, които създават успешно процес на обработка на тревата от известния стадион Маракана. Всеки автомобил се предлага със сертификат за автентичност на свещената за мнозина настилка. Също толкова автентични са подовите тапицерии за краката изпълнени с фин пясък от Копакабана – именно на блясъка на този плаж се дължи и името на лимитираната серия на Astra. Всеки автомобил от нея се предлага с чифт сандали.

Клаксонът, който генерира звуци подобни на самбата и вувузелите, осигурява атмосферата на стадион, така както и вендинг машината за напитки, която разбърква леденостудена кайпириня по време на пътуване – естествено безалкохолна. Защото качака (алкохолен дестилат за напитки) отива директно в резервоара като турбо коктейл. Astra Copacabana е бразилска като Пеле и германска като Юрген Клоп – истинска екзотична смес.