Начало Други Иван Влъчков пред дългосрочен спонсорски договор

Иван Влъчков пред дългосрочен спонсорски договор

54
0

Състезателят в пистовия ни шампионат Иван Влъчков е пред подписването на дългосрочен спонсорски договор със Спетема-Кафе, съобщава RallyXpress. Пилотът, който само преди четири дни навърши 17 години, ще бъде подкрепян от тонизиращото кафе за дълго време, като засега продължителността на контракта не е ясна.

„За момента не коментираме тази възможност, каза бащата на пилота и негов личен мениджър Стамен Влъчков. –  Ще направим необходимото, когато имаме каквато и да е информация по въпроса, както и за бъдещите прояви на пилота, да разкрием подробности пред медиите.“

Влъчков, който от началото на автомобилната си кариера е част от шампионския тим на пловдивския КА2 Рейсинг Тим, стартира участия на пловдивската писта Дракон в края на април с две победи в група Туринг, взимайки от първото си състезание максималния брой спечелени точки.

В състезанието във Велико Търново, след като Влъчков спечели първия манш, но спукан маркуч на маслената магистрала стана причина автомобилът Хонда Сивик да пламне, нанасяйки щети по автомобила.Тяхното отстраняване вече е завършено и в следващите две седмици на Иван Влъчков предстои да направи тестове на своя Сивик.

Преди третия кръг от шампионата – писта Русе, Иван Влъчков води в класирането на серия Туринг с 79 т.