Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 И в Италия съобщават, че Фетел е подписал с Ферари

И в Италия съобщават, че Фетел е подписал с Ферари

42
0
Себастиан Фетел

Слуховете за това, че Себастиен Фетел е подписал договор с Ферари, се появиха и се тиражират с нова сила след финала на Гран при на Европа. Особено настоятелни са в Италия, където вече във вестникарски материал и телевизионно предаване отиването на двукратния световен шампион в Скудерията бе съобщено като факт.

Твърди се, че Фетел ще стане съотборник на Фернандо Алонсо през 2014 г., въпреки че досега всички страни отхвърляха твърдението.

Скорошно изявление на шефа на Ферари Стефано Доменикали само сипа масло в огъня – италианецът заяви в интервю, че германецът и испанецът спокойно биха съжителствали в Маранело.

Тези новини от Италия повтарят материалите отпреди известно време от Великобритания, където за първи път се появи информацията за възможен контракт на Фетел с Ферари. Твърди се, че договорът бил тригодишен – до края на 2016 г.

Повторена е и теорията, че може би Марк Уебър ще е съотборник на Алонсо догодина. Австралиецът щял да струва на Маранело само 5 млн. евро, а за Фетел били приготвени 15 млн. евро.