Начало Moto News Идва Moto Expo 2021

Идва Moto Expo 2021

790
0
Moto Expo
Moto Expo

Идва Moto Expo 2021! То ще се състоия от 14 до 18 май 2021 г. в зала Асикс Арена (бивша зала Фестивална) в София. Събитието се организира Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България (ААП) в партньорство с  “Експо Тим” ООД.

Moto Expo 2020 бе отменено поради пандемията от Covid-19. Отменен бе дори най-големия мотосалон EICMA в Милано, който се прави всяка година в началото на ноември.

Moto Expo 2021 ще се състои при спазването на строгите мерки за сигурност, препоръчани от здравните органи. Ще бъдат спазвани стриктно трите „Д“ – дезинфекция,  дистанция, дисциплина плюс голяма доза адреналин!

На изложението ще присъстват изложители, представляващи у нас големи световни производители на мотоциклети, АТV машини, скутери и мотопеди. Заедно с това, в изложението по традиция участват много фирми, които внасят аксесоари, консумативи, резервни части и принадлежности. Радостното е, че ще видим и нови марки, които са в България от миналата година.

Общата изложбена площ в централната зала е 2200 кв.м. Там ще бъдат всички вносители на мотоциклети в България. Централното и горно фоайе имат общо 250 кв.м. заета площ фирми за мотоциклетни аксесоари, екипировка и оборудване.  Да припомним, че  по време на първото издание на изложението през 2019 г., интересът беше огромен.

Moto Expo 2021 ще очаква мотоциклетистите и фенове на двуколесния транспорт. Мястото и датите вече са известни – зала Асикс Арена от 14 до 18 май.