Начало Top Moto News Идва Moto Expo 2023

Идва Moto Expo 2023

168
0
Moto Expo 2023

Отново в София предстои мотоциклетно изложение – Moto Expo 2023! То ще бъде от 20 до 23 април 2023 г. в зала Арена София.

Сериозният бум на продажби на нови мотоциклети в България (почти 50%), както и успехът на мотоциклетните изложения в предишни години, са сериозна причина да се състои и тазгодишното Moto Expo 2023.

Така в зала Арена София (бивша Армеец)от 20 до 13 април ще видим много нови модели и дори световни премиери. В основната зала ще има щандове на 17 фирми, вносителки на продукти на всички големи световни производители на мотоциклети, АТV машини, скутери и мотопеди. Ще бъдат изложенио модели на APRILIA, BMW, BENELLI, BRP: CAN-AM, CF MOTO, GAS GAS, HARLEY-DAVIDSON, HONDA, HUSQVARNA,  KAWASAKI, KTM, KYMCO, MOTO GUZZI, MV AGUSTA, PEUGEOT, PIAGGIO, POLARIS, ROYAL ENFIELD, RIEJU, SUR-RON, SEA-DOO, SUZUKI, TRIUMPH, VESPA, YAMAHA, ZERO и др. Повече от експонатите ще бъдат премиерни за България, тъй като бяха представени на най-големия мотосалон EICMA в Милано в началото на ноември 2022 г. Ще има изложени и изцяло електрически мотоциклети и скутери.

Ще има щандове на много фирми, които се грижат за мотоциклета и ездача му – екипировка, аксесоари, масла, резервни части и др. Това са известни марки и техните представители на българския пазар. Става дума за MOTOACCENT, VINGHEN, PANDORA, CRANK, CORONA PLEVEN, MIDLAND, MOTUL, AL-EKSPRES, ZEDMOTO, E-MOUNTAIN BIKE, RYMAX-LUBRICANTS BULGARIA и др.

По време на миналогодишното издание на Moto Expo, през щандовете на изложителите преминаха над 10 000 посетители. Сега, се очакват много повече, като се има предвид засиленият клиентски интерес към мотоциклетите и скутерите в България. Неслучайно организаторите избраха ново място за Moto Expo 2023.  Сега зала Арена София предоставя много по-голяма и леснодостъпна изложбена площ.

За посетителите ще има БЕЗПЛАТЕН паркинг със 700 места. За всички дошли на изложението ще има и допълнителни забавления, както стънт демонстрации, „колелото на смъртта“, възможности за тестове на машини и др. Ще има и много изненади, за които ще информираме допълнително.

Moto Expo 2023 ще очаква мотоциклетистите и фенове на двуколесния транспорт. Мястото и датите са зала Арена София от 20 до 23 април, а вратите ще са отворени от 10,00 до 19,30 часа.

Билети се продават онлайн с отстъпка от 5 лв  до 16.04.2023

bilet.bg – https://bilet.bg/bg/events/moto-expo-2023/3883

eventim.bg – https://www.eventim.bg/…/moto-expo-2023-sofia…/event.html