Начало Автомобили Икономия с до 10 ст. на литър с нов дизел в бензиностанции...

Икономия с до 10 ст. на литър с нов дизел в бензиностанции Еко

135
0
еко

Бензиностанции ЕКО заменят дизеловите си горива, предлагани до момента във веригата, с нов дизел, който намалява с до 4 % разхода на автомобила. С новия продукт потребителите имат възможност да пестят до 10 стотинки на литър спрямо разхода за стандартен тип дизел*. DIESEL EKONOMY се продава на цената на обикновения дизел и е подходящ за всички дизелови двигатели. Новия продукт е разработен в партньорство с TOTAL ACS, която си сътрудничи на международно ниво с Hellenic Petroleum Group.

Освен икономия, DIESEL EKONOMY гарантира повишаване на цетановото число и оптимизиране на коефициента на полезно действие на двигателя, намалява шума от двигателя с 10-15%, а пониженият разход на автомобила води до ограничаване на количествата вредни емисии в атмосферата. Продуктът предпазва всички видове дизелови двигатели от корозия и предотвратява образуването на нагар по инжекторите. Това води до удължаване живота на двигателя и намаляване на разходите за поддръжка.

Новото дизелово гориво ще се предлага от 12 април 2012 във всички 81 ЕКО бензиностанции в цялата страна.

DIESEL EKONOMY дава възможност за намаляване на ежедневната консумация на гориво, наред с подобряване производителността на двигателя. Доволни сме, че можем да предложим на нашите клиенти продукт от по-висок клас, без оскъпяване, който им дава възможност да намалят разходите си”, каза Янис Поликандриотис, изпълнителен директор на ЕКО България.