Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Има окуражителни знаци за състоянието на Шумахер, разкри Браун

Има окуражителни знаци за състоянието на Шумахер, разкри Браун

36
0

Има окуражителни знаци относно състоянието на Михаел Шумахер, разкри Рос Браун. Британецът бе технически директор на Бенетон и Ферари по времето на най-големите успехи на германеца във Формула 1, а напоследък името му е свързвано с възможността да стане част от Liberty Mediа и да наследи на поста Бърни Екълстоун.

7-кратният шампион продължава да се възстановява от тежката мозъчна травма, която получи при инцидент на ски в Алпите в края на 2013 г. От септември 2014 г. Михаел е в дома си в Швейцария, където лечението му продължава. Оттогава официална информация за актуалното му състояние липсва.

„Семейството е взело решение въпросът с възстановяването на Михаел да остане поверителен и трябва да уважавам това, заяви Браун. – Има окуражителни знаци и се молим всеки ден да виждаме повече от тях. Трудно е за мен да кажа много за това и уважавам неприкосновеността на семейството.

Всичко, което бих казал е, че има много спекулации относно състоянието на Михаел, повечето от които са грешни. Ние просто се молим и се надяваме всеки ден, в който продължаваме да виждаме прогрес, че един ден ще видим Михаел напълно възстановен от неговите ужасни травми.”