Начало Автомобили IMSA представи нов GTV кит за Ламборгини Галардо LP560

IMSA представи нов GTV кит за Ламборгини Галардо LP560

255
0

Да тунинговаш Ламборгини винаги е било особено рисково и трудно начинание. Въпросът е в това, че трябва да знаеш колко надалеч да стигнеш. Това е доста деликатна материя и нещо, което лесно можеш да объркаш ако прекалиш с преработването.

Специалистите от IMSA, които са се специализирали в доработването на Ламборгини обаче знаят какво трябва да се направи, за да се получат нещата. Компанията представи своя нов GTV кит за Галардо LP 560. Промените по външността не са фрапиращи и тук с пълна сила важи правилото „колкото по-малко, толкова по-добре”. Нещата обаче са се получили доста добре.

Прочутият GTV кит на IMSA, предназначен за Галардо LP 560 включва висококачествени карбонови части, които придават на колата нов облик. Моделът разполага с нова престилка, задно крило и дифузьор, внедрен в задната броня. Също така калниците са леко разширени, правейки колата още по-широка.

Добавени са разбира се и нови колела, които са на ръба да се поберат под калниците и са обути с възможно най-тънките нископрофилни гуми.

Колата изглежда добре, няма нищо пресилено по нея, а предните въздухозаборници наподобяват тези на уникалния Ревентон.

Компанията все още не е оповестила цената за новия си GTV кит.