Начало Автомобили IND Commerce връща RAM и Dodge на българския пазар

IND Commerce връща RAM и Dodge на българския пазар

1011
0

IND Commerce добави към портфолиото си RAM и Dodge от началото на 2020 г. Компанията вярва, че двата култови бранда ще спечелят сърцата на българските потребители с неустоимия си чар. Новият представител на американските марки планира изграждането на силна дилърска мрежа в цялата страна. Първата стъпка в тази посока вече е направена със старта на проекта за нов търговски и сервизен център. Той ще е за гаранционно и извънгаранционно обслужване на RAM и Dodge в София. Предстои съоръжението да бъде завършено в кратки срокове.

„За нас е удоволствие и привилегия да върнем на българския пазар легендарните американски марки. Така даваме възможност на техните почитатели да се насладят на несравнимите им възможности и неповторимата емоция от шофирането на тези дръзки и мощни автомобили. Те са не само превозно средство, но и същевременно стил и начин на живот. Силни марки, надежден партньор, екип от професионалисти – това са основите, върху които ще градим успеха на Dodge и RAM в България“, сподели бранд мениджърът Марин Марков.

В търговския и сервизен център на IND Commerce в София (намиращ се на „Околовръстен път“ 260) вече могат да бъдат разгледани първите автомобили от моделната гама на RAM. Показан е и моделът Dodge Durango, който предлага 7 места и завидна мощ благодарение на 5.7 HEMI двигател. Първото публично представяне на RAM и Dodge ще бъде на 14 и 15 март 2020 г., когато брандовете ще вземат участие в Off-Road Fest в Кърджали.