Начало Автомобили Infiniti навлиза на пазара във Виетнам

Infiniti навлиза на пазара във Виетнам

36
0
Infiniti

Infiniti навлиза на пазара във Виетнам. Компанията официално отвори първия си шоурум и център в Хошимин.

Първоначално брандът въвежда пълноразмерния SUV QX80 и кросоувъра QX70. В центъра клиентите ще са посрещани според изискванията на марката, а обслужването ще е на най-високо ниво.

Infiniti Center във Виетнам е изграден спрямо отличителната концепция IREDI (Infiniti Retail Environment Design Initiative). Благодарение на нея шоурумът има свой характер и ясно разпознаваеми черти, които потребителите откриват в центровете на марката по цял свят.

Навлизането на Infiniti на виетнамския пазар е поредната крачка на бранда за превръщането му в глобална марка. По-рано този месец компанията обяви рекордни продажби в световен мащаб за първата половина от 2014 г. До крайни клиенти са били доставени над 100 000 автомобила, което е увеличение с цели 30% спрямо същия период на предходната година. Беше постигнато подобрение броя на реализираните коли през април, май и юни, като основни пазари на марката са САЩ, Китай, Канада, Западна Европа и Близкият изток.

Infiniti има и амбициозна развойна програма. Марката планира да увеличи моделната си гама с цели 60% през следващите 5 години, а бройката двигатели и трансмисии ще се увеличи повече от два пъти. По-късно през 2014 г. компанията започва производство в Китай, през 2015 г. – във Великобритания и в Мексико през 2017 г.