Начало Автомобили INFINITI представи новия Q50 MY18 на Автосалон София 2017

INFINITI представи новия Q50 MY18 на Автосалон София 2017

141
0
Еди Чийвър младши,Формула 3

INFINITI България представи новия модел 2018 на премиум седана със спортни характеристики INFINITI Q50 по време на пресконференция в Интер Експо Център при откриването на Автосалон София 2017. Робърт Валигора, регионален мениджър на INFINITI за Централна и Източна Европа, презентира автомобила пред медиите.

С новия Q50 2018 INFINITI преоткрива сегмента на луксозните седани. Моделът е получил множество интериорни и екстериорни промени, но спортното му ДНК е останало непокътнато. Независимо дали клиентите търсят спортно усещане или просто искат да привлекат погледите, новият INFINITI Q50 MY18 изпълнява ролята си безупречно.

Екстериорната визия на седана се променя спрямо посоченото ниво на оборудване. Други промени в екстериора на автомобила включват модерни предни LED светлини, които са вдъхновени от формата на човешко око, както и по-тънки елегантни задни фарове. Новият Q50 2018 дава избор от 3 уникални нови дизайна на джантите, а спортното ниво на оборудване на автомобила идва с променена задна броня с дифузьор.

Дизайнерите на INFINITI внимателно са подбрали новите материали, използвани в интериора. От висококачествената кожена тапицерия до новото осветление на централната конзола – всичко е подбрано с мисъл за водача. Промените в интериора на автомобила включват скоростен лост, обшит с висококачествена кожа, нов спортен дизайн на волана, както и тапицерия с обшивка в два цвята, в зависимост от двигателя на автомобила (сребриста за хибридния вариант; червена за 3.0t бензинов двигател).

Сред технологичните новости в автомобила са системата INFINITI InTouch, която се свързва със специалното мобилно приложение на INFINITI и съдържа множество функции, сред които са проследяване и намиране на откраднат автомобил и дистанционно заключване.

Новият модел идва и с второто поколение на усъвършенстваната система Direct Adaptive Steering (DAS) с фина калибрация. INFINITI е първата компания, която имплементира тази система в автомобил в серийно производство.

Специално внимание се отделя на гамата от двигатели, с които идва Q50 за моделната година 2018. Това, което наистина се откроява е 3,5-литровият хибриден двигател с цена, започваща от 97 500 лв. с ДДС. INFINITI Q50 MY18 предлага един от малкото хибриди на пазара с интелигентна AWD технология, която прави колата перфектна за всякакви климатични условия, както и за градско и извънградско шофиране.

На изложението присъстват и останалите модели от премиум гамата на INFINITI, сред които спортното купе Q60, луксозните премиум кросоувъри Q30 и QX30, както и флагманът на марката – QX70. Новият Q50 MY18 вече може да бъде купен на уебсайта www.вижИНФИНИТИ.бг

INFINITI прави фундаментална промяна в начина, по който предоставя медийна информация, като превръща своя медиен уебсайт в медиен блог, който е достъпен на адрес http://blog.infiniti.eu. Там ще намерите същата информация като преди, но във формат на модерен блог, а не на традиционно прессъобщение. Актуална информация за INFINITI ще бъде налична в новия twitter https://twitter.com/InfinitiMediaBG.