Начало Автомобили Infiniti направи лимитирана серия на QX70S

Infiniti направи лимитирана серия на QX70S

272
0

Infiniti направи лимитирана серия на QX70S – Black Carbon QX70S. Базирана на спортното ниво S Premium, специалната серия съчетава карбонови елементи, които подчертават индивидуалността на модела и създават още по-високо премиум усещане.

Спортният пакет от карбонови елементи под формата на дифузьори на предната и задната броня, карбонови бленди за фаровете и предната решетка, карбонови капачки за LED светлините, както и спойлерът за задния капак, променят изцяло излъчването на автомобила. Този автомобил разчупва традиционните представи за луксозен кросоувър и със своя индивидуален екстериор съчетава модерно излъчване и дързък дизайн на SUV с безкомпромисна визия.

Луксът, качеството и вниманието към детайла са допълнени от вътрешни карбонови елементи. Истинското изящество в интериора е постигнато чрез стилни пурпурни шевове на кожения салон, волана и тапицериите на вратите. Възможността за персонализиране на скоростния лост допринася за индивидуалното усещане и личностна удовлетвореност.

Всичко това в допълнение с черните и тъмно хромирани детайли на огледалата, релсите на покрива, лайстните на вратите и предната декоративна решетка изкачва визията на модела на едно следващо ниво.

Infiniti BlackCarbon QX70S се предлага с 3.0 л (2993 куб. см) V-образен, 6-цилиндров двигател. Съчетава се със 7-степенна автоматична трансмисия, с възможност за ръчен режим и смяна на предавките с магнезиеви лостчета на волана. Мощността е 238 к.с., максималната скорост от – 212 км/ч. Средният разход на гориво е 8.6 л/100.

Богато оборудваният автомобил е без конкуренция в своя сегмент. Система за предупреждение при напускане на лентата (LDW – Lane Departure Warning), система за предупреждение при челен сблъсък (Front Collision Warning), AVM-Around View Monitoring системата на Infiniti за видео наблюдение на 360 градуса около автомобила, интелигентна круиз контрол система (ICC – Intelligent Cruise Control), система I-Key с интелигентен достъп, автоматично отваряне на багажника, Навигационна система с 30GB HDD памет, RDS-TMC (Traffic Message Channel) са част от технологиите в автомобила.

За безопасността на пътниците и шофьора се грижат Traction Control System (TCS): система за контрол на сцеплението, Anti-lock Braking System (ABS), Cornering Brake Control (CBC): система за преразпределение на спирачното усилие в завой – предпазва автомобила от поднасяне (свръх завиване) при натискане на спирачките в завой, Electronic Brake force Distribution (EBD): система за електронно разпределение на спирачното усилие, Automatic Differential Brake (ADB): система за автоматичен контрол на диференциала, Engine drag torque control (MSR): система за контрол на съпротивлението на двигателя, Dynamic Brake Control (DBC): система за динамичен контрол на спирачното усилие и др.