Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 ING главен спонсор и на Гран при на Унгария

ING главен спонсор и на Гран при на Унгария

29
0

След влизането си във Формула 1 през миналия сезон като основен спонсор на Рено и на състезанията в Австралия и Белгия, сега ING смята да разшири още ангажимента си към спорта. И тъй като Източна Европа бил доста интересен пазар за фирмата през тази година тя ще бъде основен спонсор и на състезанието в Унгария.
Холандската банка заяви още в края на миналата година, че е изключително доволна от резултатите получени след влизането й в Гран при и че това е помогнало особено много за популяризирането й.
Според независимо проучване на фирмата IFM, ING е бил спонсорът попаднал най-дълго време в обективите на камерите във всички 17 състезания. Фирмата е била представена телевизионно средно в 11,010 секунди на състезание, като на второ място се нарежда Бриджстоун (9,735 сек), Allianz (5,851 сек) и Vodafone (5,618 сек). През 2008 г. ING ще бъде представена с рекламни пана в 13 от 18-те състезания.
„Централна и Източна Европа в момента са едни от най-важните пазари за фирмата ни”, заяви маркетинг директорката на фирмата Изабел М. Конър. „Състезанието в Унгария е единственото в тази част на Европа и ние ще трябва да го използваме успешно, за да утвърдим нашата марка в страните от този регион. За нас бе ясно още през миналата година, че трябва да станем главен спонсор на Гран при на Унгария.”