Начало Лайфстайл Инструмент за водачите – новия Chronorally на EDOX

Инструмент за водачите – новия Chronorally на EDOX

297
0

WRC колекция на Edox се разширява с нов Chronorally автоматичен хронограф.
Черно PVD покритие засилва мъжествеността на часовника, черен циферблат с въглеродни влакна, подчертани със сребристи индекси и маркировки предлага допълнително докосване на високата класа. Посребрен, мащабиран тахометър осигурява часовника с допълнителна функционалност.
Предназначен е за шофьори и всички автомобили и любители на моторните спортове, новият Chronorally автоматичен хронограф предлага всички обичайни характеристики, с профилирана гумена каишка и огромен бутон от полиран алуминий.
Автоматично задвижение, двигателят V6 на часовника може да се възхитат всички, благодарение на едина широка и прозрачена задната част на часовника, обкантена от черен алуминиев пръстен.

С диаметър 42 mm, е идеален за всички китките, устойчив до 100 м дълбочина, прави новя Chronorally автоматичен хронограф идеалният партньор за всички моторни спортове и водни такива.

Стъкло е антирефлексно, устойчив на надраскване сапфир. Черна гумена каишка с WRC елементи допълва спортния дух на часовника, но и спомага за неговата безпроблемна функционалност. Направен е от неръждаема стомана 316L, черно PVD покритие, допълнено от WRC табела. Циферблата е с черни въглеродни влакна и бели детайли.

Edox е официалният часовник на  Class-1 World Powerboat Championship и официален партньор на FIA за Световния рали шампионат (WRC).
Edox е официалният часовник на Рали Дакар през 2012 г., 2013 г. и 2014 г..

Технически спецификации:
Функции: часове, минути, на второ място, ден и дата, хронограф
Калибър: Edox 011, въз основа на Valjoux 7750
Дебелина: 15mm
Диаметър: 42mm
Водоустойчив: 100 м / 10ATM