Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Искам да ставам все по-добър, категоричен е Буеми

Искам да ставам все по-добър, категоричен е Буеми

35
0
Себастиен Буеми

Третият пилот на Ред Бул и Торо Росо Себастиен Буеми посети фабриката в Милтън Кийнс, след което сподели какво е правил във ваканцията си, какво е решил за новата година и какво мисли за новата си роля в тима.

– Къде беше по празниците и какво прави?

– Бях в Швейцария със семейството си. По това време на годината винаги съм с тях и това определено ми харесва, защото у дома си почивам и изкарвам повече време с приятели и близки. Покарах малко ски, тъй като живея близо до планината, но като цяло основно си почивах.

– Кой беше най-хубавият коледен подарък, който получи?

– Майка ми ми подари яке, кожено, а исках такова много дълго преди това и бях наистина щастлив!

– Къде беше на Нова година?

– Пак в Швейцария, с приятели. Така или иначе не ги виждах кой знае колко често миналата година, така че със сигурност бе приятно просто да съм тях.

– Взе ли някакви сериозни решения по Нова година?

– Новогодишни резолюции… Мисля, че всеки има по няколко! Нали знаете, искам наистина да успея, така че повечето са да ставам все по-добър, да тренирам повече и да работя още по-добре с тима.

– Какво включва ролята ти на трети пилот и как ще участват в тестовете например?

– Според мен ролята на третия пилот е наистина важна и е от значение да си част от екипа. Тя означава много работа на симулатора, присъствие от моя страна на тестове и състезания, за да разбирам възможно най-много процесите. Необходимо е да съм готов за всякакви случаи.