Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Испания Рейсинг се надяват на добър резултат в домашната си Гран при

Испания Рейсинг се надяват на добър резултат в домашната си Гран при

47
0
Витантонио Лиуци

Испания Рейсинг се подготвя за домашната си надпревара този уикенд на пистата Каталуния с огромно желание да запише добър резултат.

Лично аз обичам да съм в Испания – невероятно приветлива страна с фантастична храна. А и в Барселона автомобилите ни ще се състезават пред родна публика. Гран при на Испания е идеална за това да покажем на феновете на какво сме способни и силно се надяваме да направим следващата крачка напред точно в този кръг – сподели шефът на отбора Колин Колес.

Нараин Картикеян се състезава за последно на Каталуния през 2005 г., но има чудесни спомени и за пистата, и за хората и атмосферата там.

Надявам се новостите по колата да ни помогнат да направим стъпка напред в правилната посока. Подкрепата от феновете е нещо прекрасно, но трябва да се трудим упорито и повече от всякога, за да продължим прогреса си. Инженерите ни също познават повече от добре трасето и това би трябвало да помогне да имам добри първоначални настройки още в началото на уикенда. Все още не предстои дълъг път, докато извлечем максималния потенциал на F111, но от Австралия досега се учим и напредваме с всеки изминал уикенд – допълни индиецът.

Съотборникът му Витантонио Лиуци се съгласи, че на Каталуния отборът ще има възможност най-добре да покаже на почитателите си колко държи на тях.

Имам повече от добри спомени от Каталуния, където спечелих през 2004 г. като пилот във Формула 3000. Освен това точно там ще се видят реалните темпо и скорост на всички болиди, тоест могат да се направят по-добри преценки – каза още италианският състезател.