Начало Автомобили IVECO осигурява товарните автомобили за логистиката на Алфа Ромео във F1

IVECO осигурява товарните автомобили за логистиката на Алфа Ромео във F1

369
0

IVECO е официален логистичен партньор на отбора Алфа Ромео във Формула 1. И на 20 март тази година достави над 12 камиона Stralis и бус Daily на церемония, проведена в Хинвил.

Тя беше под председателството на Аксел Крузе, главен оперативен директор на Sauber Motorsport AG и Томас Рюкер, търговски директор на IVECO Schweiz. Автомобилите ще осигурят безопасно и ефикасно транспортиране на оборудването до всички писти, на които ще се проведат надпреварите от Формула 1 в Европа през този сезон.

Успешната история на автомобилите IVECO, тяхната надеждност в широк диапазон от екстремни условия, изключителната им горивна ефективност и ниска обща цена за притежание бяха решаващите съображения при избора на партньор на Алфа Ромео.

Томас Рюкер, търговски директор на IVECO Schweiz, коментира: „С гордост участваме в това партньорство с Алфа Ромео. И осигуряваме транспорт за оборудването на отбора. Компанията от дълги години традиционно партнира и участва в света на спорта. И по-специално в надпреварите, където наши камиони се състезават в рали Дакар и в Европейския пистов шампионат за камиони.“

Фредерик Васьор, шеф на тима на Алфа Ромео, заяви: „За мен е удоволствие да приветствам IVECO като наш логистичен партньор. Използването на надеждни и безопасни транспортни средства за нашето оборудване е съществен аспект от нашите логистични операции във F1. В лицето на компанията, нашият отбор печели опитен партньор. И ние с нетърпение очакваме това сътрудничество.“