Начало Автомобили Излезе спортна версия на мъника Ami – My Ami Pop

Излезе спортна версия на мъника Ami – My Ami Pop

1361
0
My Ami Pop

My Ami Pop е със свеж дизайн, който подчертава неговия игрив, младежки и спортен характер. My Ami Pop е едно от многото индивидуални изпълнения, предлагани при Ami. Мъника се радва на забележителен успех, като успя да спечели сърцата на над 43 000 клиенти от момента на пазарната си премиера. 80% от тях са спрели своя избор именно на някое от индивидуалните изпълнения.

My Ami Pop запазва всички специфични елементи във външния дизайн, които допринесоха за неговите пазарни успехи:

– четири декоративни таса на колелата,

– една черна графична лента под челното стъкло,

– по един усилващ елемент на предната и задна броня,

– един заден спойлер,

– два стикера на задните странични колони и два стикера на праговете.

Новото изпълнение на дизайна добавя към My Ami Pop промяна по отношение на цвета на каросерията. Червената разцветка Infrared вече е преобладаващ нюанс във външността. Оцветяването на стикерите на праговете на вратите и задните странични прозорци преминават от оранжево към червено Infrared – един наистина емблематичен цвят за гамата на Citroën.

Наред с това, My Ami Pop е допълнен и с:

  • Нов облик на предницата
  • Повече графични акценти и контрасти при стикерите на вратите
  • Нова анимация на задните калници и колони

Новост в My Ami Pop е и разположеният в централната конзола селектор за контрол на трансмисията и задвижването, който осигурява по-добра ергономичност. Всички останали контролни прибори на арматурното табло също са по-ясно видими и по-лесни за употреба. Наред с бутоните за управление на задвижването „RND”, водачът и неговият спътник в Ami лесно ще открият USB гнездото, управлението на вентилацията, бутона на аварийните светлини и приборите за отопление и предотвратяване на запотяването на прозорците.

В My Ami Pop потребителите ще открият цялото необходимо за по-лекото и спокойно ежедневно пътуване стандартно оборудване с функционални аксесоари. Сред тях са щипката за поставяне на смартфон, мрежите за съхранение на вещи в облицовните на вратите, централната разделителна мрежа, подовите постелки и модула за свързаност Dat@mi, който осъществява смартфон интеграцията с Ami. Така водачът разполага с достъп до цялата важна информация (оставащ пробег, изминат пробег, предупреждения за предстояща сервизна поддръжка и др.). По отношение на инфоразвлекателните функции, моделът предлага интерфейса My Ami Play, който превръща личния смартфон в мобилно арматурно табло с бърз достъп до навигационни функции, музикални файлове и радиостанции, както и възможност за провеждане на телефонни разговори. Те се управляват дистанционно от бутона Citroën Switch на волана, така че водачът няма нужда да отклонява погледа и вниманието си от пътната обстановка и безопасното шофиране.

Новият My Ami Pop е на разположение за поръчка без промяна в цената, която остава 21 200 лв с вкл. ДДС при покупка в брой или от 197 лв с вкл. ДДС/месец при сключване на дългосрочен договор за лизинг. Ф