Начало Автомобили Изненадваща премиера ще е една от звездите на Nissan във Франкфурт

Изненадваща премиера ще е една от звездите на Nissan във Франкфурт

71
0
Nissan Friend-Me

Мисията на Nissan да предложи бъдещето днес ще направи поредна важна стъпка напред по време на Международното автомобилно изложение във Франкфурт 2013. Експозицията допълнително демонстрира модерния дизайн и иновационните технологии на марката.

Готов да преоткрие SUV класа, нов сериен модел на Nissan ще направи своя световен дебют на 10 септември 2013 на щанда на Nissan на IAA 2013.

Намерението на Nissan да се превърне във водещ азиатски бранд в Европа до 2016 г. е в ход, като компанията вече може да претендира за азиатска марка №1 във Великобритания, Франция, Испания и Италия.

Независимо от обратната тенденция на целия пазар, Nissan постигна рекорден пазарен дял миналата година и сме на път да повторим този силен резултат през 2013 – каза Гилум Картие, старши вицепрезидент продажби и маркетинг в Nissan Европа.

Комбинирайки впечатляващ дизайн с новаторски премиум интериор, концептуалният модел Friend-Me е очарователно изследване на това как би могъл да изглежда автомобилът на бъдещето. Проектиран с помощта на същия процес, възпламенил променилите правилата на играта кросоувъри на Nissan, Friend-Me демонстрира следващото поколение дизайнерски език на Nissan и изследва възможностите за напълно свързана, напълно интерактивна кабина.

Създаден около нуждите и желанията на пътниците, които постоянно са „онлайн“, Friend-Me интегрира пътниците във всяко пътуване, позиционирайки се като център на информация и забавление.

Стремежът на Nissan да предлага на клиентите си още по-голям избор прави поредна стъпка напред във Франкфурт, където ще бъде представена дръзка и смела нова програма за персонализиране. Следвайки много успешното представяне на гамата Juke, Nissan допълнително разширява инициативата да включи новите Note и Micra. Като част от разширената програма, купувачите на Juke разполагат с още повече аксесоари и цветови опции, от които да избират, с почти неограничени възможности. За да съпроводи лансирането на новата програма, Nissan представя също и нов 3D уеб конфигуратор, който предлага на купувачите възможността да разгледат своя мечтан дизайн от всеки възможен ъгъл.