Начало Автомобили Изцяло новият Ford Mustang дебютира на големия екран в „Need for Speed“

Изцяло новият Ford Mustang дебютира на големия екран в „Need for Speed“

79
0
Ford Mustang

Ford Mustang е звезда на малкия и големия екран в последните близо 50 години, с над 3 200 участия във филми и телевизионни програми.

Сега изцяло новият Mustang дебютира във филма „Need for Speed“ на 14 март. Звездата от лентата Арън Пол ще управлява направения по поръчка Mustang в многоочаквания филм, базиран на дългогодишната електронна видео игра и ще поеме управлението на изцяло новия модел в първата му поява на екрана.

На екрана или на пътя, първичният вид и звук на Mustang вдъхновяват феновете вече близо пет десетилетия – коментира Джим Фарли, вицепрезидент глобален маркетинг, продажби и услуги за Ford и Lincoln. – Оптимизмът и чувството за контрол над мощта и динамиката, които Mustang гарантира, отговарят прекрасно на героя на Арън Пол в „Need for Speed“.

При дебюта на първия Mustang през 1964 г., той все още е неоткрито съкровище, но продуцентите на „Goldfinger“ почти веднага избират бял кабриолет от 1965 г. за филма. Пет десетилетия по-лъсно, Mustang е автомобилна икона и режисьорът на „Need for Speed“ Скот Уо не се поколеба и за миг да го включи във филма си.

Избрах Mustang, защото е автомобил, който наистина пресъздава американската култура. Той е икона, участвайки в едни от най-великите филми на всички времена с преследване с коли – заяви Уо.

Записването на филмографията на Mustang е огромен труд, ангажирал 100 сътрудника за изграждането на сайта MustangIMDB.com, създаден от Стивън Тораренсен – основател и член на борда на исландския фен клуб на Mustang. С над 3 200 записа, списъкът расте почти ежедневно.

Отразявайки значението на филмите в историята на Mustang, Холивуд бе избран за едно от шестте места за световната премиера на 5 декември 2013 г. Mustang беше изкаран върху мокър цимент на историческия TCL Chinese Theatre. Като други 200 звездни личности, включително няколко актьора, помогнали на Mustang да стане звезда на големия екран, новият модел вече има своите отпечатъци и лого.