Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Джеки Стюарт разкритикува Хамилтън

Джеки Стюарт разкритикува Хамилтън

51
0

Трикратният шампион във Ф1 Джеки Стюарт смята, че слабото представяне на Люис Хамилтън в последно време се дължи на плейбойския начин на живот на пилота. След лятната пауза пилотът на Мерцедес не е на топниво, като беше победен убедително в Италия и Сингапур от съотборника си Нико Розберг.

Британецът се възползва от славата си и често се среща и се забавлява със звезди от Холивуд, рап певци и други личности от шоубизнеса. Нико от своя страна е доста по-уравновесен извън пистата и изглежда това му помага да се концентрира по-добре когато дойде време и за състезание.

„Когато успехът идва лесно, нещата ти изглеждат безпроблемни, коментира ситуацията при Люис Стюарт. – И след това изведнъж вече не стават така лесно. Изведнъж животът те разсейва. Винаги, когато се движиш на гребена на вълната можеш да се увлечеш. Смяташ, че ще ти се размине.

След това идва някой, който кара по-добре, или кара по-постоянно. Винаги съм бил ужасен от това, че може някой да ме победи. Винаги съм смятал, че някой там е по-добър от мен или има по-добра кола. Винаги трябва да работиш. Никога нямаш право да се отпуснеш и да си почиваш.”