Начало Автомобили Jaguar F-Type, Range Rover, Discovery 4 привличат вниманието при Мото-Пфое на автомобилния...

Jaguar F-Type, Range Rover, Discovery 4 привличат вниманието при Мото-Пфое на автомобилния салон

64
0

Jaguar F-Type, Range Rover, Land Rover Discovery 4, новият Ford Kuga и редица други модели привличат вниманието на щанда на Мото-Пфое на Автомобилен салон София 2013.

Компанията представи новостите в гамите на Jaguar, Land Rover, Volvo и Ford, с които посетителите на изложението могат да се запознаят до 23 юни (включително).

Българските премиери на Jaguar и Land Rover бяха представени лично от Джейси Шен, маркетинг директор на Jaguar и Land Rover за Европа и Марк Биймънт, регионален мениджър за Източна Европа.

За първи път пред българска публика се показват Jaguar F-TYPE, наследник на прочутите спортни модели на марката и версията с двойно предаване на Jaguar XF, обещаваща още по-добра динамика при всякакви пътни условия.

При всъдеходите на щанда доминират новият Range Rover, Range Rover Evoque 2013 и Land Rover Discovery 4.

Очаквайте новия Range Rover Sport – обяви г-н Шен. – Той е конструиран на базата на Range Rover и е значително по-лек от предишния модел, запазвайки качествата на луксозен и високопроходим всъдеход.

На щанда на Volvo акцентът е върху най-безопасния автомобил в света Volvo V40 Cross Country и наскоро осъвременените S60, XC60 и XC90.

Сред премиерите на Ford се открояват новият Ford Kuga, Tourneo Custom, обновената Fiesta и спортният Focus ST.