Начало Автомобили Jaguar Land Rover чества миналото, настоящето и бъдещето на автосалона в Париж

Jaguar Land Rover чества миналото, настоящето и бъдещето на автосалона в Париж

34
0

Jaguar Land Rover ще продължи своята година на чествания по време на Автомобилния салон в Париж от 2 до 14 октомври, като демонстрира автомобили от своето легендарно минало, лидерско настояще и новаторско бъдеще.

Land Rover ще представи автомобил Discovery за спешна помощ в случай на бедствия, който ще служи на австрийския Червен кръст.

Уникалният SUV ще се представи в Париж редом с Range Rover SV Coupé и Land Rover Series I ‘Reborn’, докато феновете на Jaguar ще могат да направят сравнение между най-новия XJ50 и оригиналния Series 1 XJ6 от 1968 г., който се връща на сцената на своята световна премиера половин век по-късно.

Посетителите на щанда на Jaguar Land Rover в Paris Expo Porte de Versailles ще имат и възможността да видят изцяло електрическия Jaguar I-PACE. Land Rover ще продължи честванията по случай своята 70-та годишнина, като представи уникален модел Discovery, който ще бъде част от автопарка за спешни случаи на Червения кръст.

Вдъхновен от оригиналния концептуален автомобил Project Hero и продукт на 18-месечното сътрудничество между Land Rover Special Vehicle Operations и австрийския Червен кръст, конструираният със специална цел Discovery съдържа свръхмодерно комуникационно оборудване, включително съвременен осемроторен дрон, и ще представлява мобилен център за реакция при бедствия, от който експертите могат да насочват спасителните операции. Land Rover е партньор на Червения кръст от 1954 г.

Специално създаденият Discovery ще блести редом с ексклузивния Range Rover SV Coupé и съвременната интерпретация на модела, който дава началото на всичко – Land Rover Series I Reborn. Уникална колона автомобили, представяща миналото и настоящето на Jaguar XJ, ще пропътува разстоянието от завода на Jaguar в Касъл Бромуич, Великобритания, до Автомобилния салон в Париж, за да отбележи 50-тата годишнина на водещия луксозен седан.

Колекцията ще представи осемте поколения XJ, произведени през последния половин век. Специалната колона ще бъде водена от Series 1 – автомобилът, поставил началото на всичко, и ще завършва с най-новото специално издание XJ50. През 1968 г. XJ прави своя дебют на изложението във френската столица, където основателят на Jaguar сър Уилям Лайънс представя своята визия за седан, променяйки E-type. Неговият личен автомобил Series 1 ще бъде изложен в Париж редом до XJ50.

Ако сте намерили правописна грешка, моля уведомете ни като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter.