Начало Автомобили Jaguar Land Rover с изявен стремеж към електрифицирано и свързано бъдеще

Jaguar Land Rover с изявен стремеж към електрифицирано и свързано бъдеще

142
0
Лабораторията за електромагнитна съвместимост на Jaguar Land Rover в Гейдън в Обединеното кралство

Jaguar Land Rover не спира да инвестира в производството на автомобили за бъдещето. Компанията направи още една стъпка към новата ера на електрификация и свързаност, като отвори предприятие за тестване на електрически и радио смущения на следващото поколение автомобили.

Лабораторията за електромагнитна съвместимост в Гейдън в Обединеното кралство ще гарантира, че автомобилите отговарят на всички стандарти за качество за свързаност и електроника. Новият Range Rover Sport, който беше официално представен през май, беше първият автомобил, който премина новата цялостната програма за тестване.

Електромагнитната съвместимост е способността на електрическото оборудване и системи да функционират правилно в тяхната електромагнитна среда. Тя работи като ограничава неволното генериране, разпространение и приемане на електромагнитна енергия, за да намали риска от нежелани ефекти и смущения.

Новата лаборатория на Jaguar Land Rover включва две безехови камери и позволява на инженерите да тестват автомобилите при различни скорости и компоненти като батерии или двигатели. Bluetooth, GPS, WiFi, 4G, 5G, адаптивен круиз контрол, безжично зареждане и наблюдение на мъртвите зони са примери за услуги и функции на автомобила, които новото съоръжение ще тества.

С напредъка в индустрията, насочен към увеличаване на броя на електрическите двигатели и набора от дигитални и базирани на облак услуги за автомобили, от актуализации на софтуера по въздуха до автономна технология, тестването за електромагнитната съвместимост е от съществено значение за предоставянето на качествено обслужване. Новото съоръжение демонстрира ангажираността и стремежа на Jaguar Land Rover към най-модерната свързаност в автомобила чрез своята стратегия Reimagine.