Начало Автомобили Jaguar с награда за „Най-добра добра британска луксозна марка“

Jaguar с награда за „Най-добра добра британска луксозна марка“

52
0

Jaguar получи награда за „Най-добра добра британска луксозна марка” на престижните Walpole British Luxury Awards в Лондон. Събитието се организира от сдружение от 160 луксозни бранда от Великобритания, работещи заедно, за да промотират качествата на продуктите си.

Jaguar Land Rover бе и с номинация в категория Corporate Social Responsibility, а Land Rover бе с номинация за British Luxury Brand Overseas.

– Изключително постижение е Jaguar да получи наградата при такава конкуренция – коментира управляващият директор на Jaguar Land Rover UK Джеръми Хикс при получаването на приза. – Това е заслужено признание за усилията на колегите ми във всички отдели – инженери, производство и маркетинг – да превърнат Jaguar в толкова престижен британски бранд през последните години.

Журито заяви, че марката е комбинация от изключително представяне и дизайн. Миналогодишните резултати на компанията като продажби бяха най-сините в историята й.

В журито влизаха главният изпълнителен директор и президента на „Alexander McQueen” Джонатан Акройд, издателският директор на Harper’s Bazaar/Hearst Magazines UK Мерибет Паркър, управляващият директор на Harrods Майкъл Уорд и т.н.

Walpole групата е създадена през 1990 г. от британски компании, сред които са British Airways, Coutts & Co, Financial Times, The Savoy Group и т.н.