Начало Автомобилни новини JAPO Motorsport реставрираха и тунинговаха Нисан Скайлайн

JAPO Motorsport реставрираха и тунинговаха Нисан Скайлайн

620
0

Тунинг майсторите от JAPO Motorsport направиха нещо нетипично и доста интересно.

Те купиха един класически вече Нисан Скайлайн R34 на старо и го разглобиха напълно, за да го възстановят перфектно след това. Същевременно естествено майсторите от Есен са направили и сериозен тунинг, използвайки оригинални Z-Tune компоненти, като странични престилки, спойлери и т.н., както и специална сребриста боя, която принципно се предлагаше само за NISMO Z-Tune версиите на този модел, които са само 20 на брой.

Външността е завършена от нови колела на NISMO, полу-сликове на Тойо, a вътре виждаме кожен салон Алкантара и ревизирано табло.

По-важното обаче е под капака, където има доста по-големи турбо-компресори, нов интеркулер, по-големи инжектори и свещи, както и всичко останало, за да бъде завършен пакетът и да бъдат изстискани 523 к.с. мощност и 597 Нм въртящ момент. За сравнение стандартният Скайлайн R34 има 322 к.с и 392 Нм, а NISMO Z-Tune версията – 500 к.с. и 540 Нм. Към това трябва да добавим и съединител на HKS, спирачки СтопТек и разпънка на ARC.

Тази кола в момента се продава за 89 900 евро и имайки предвид, че е реално чисто нова, силно тунингована и уникална, цената си е оправдана.