Начало Автомобили JE Design ще представят своя Сеат Леон FR на автосалона в Есен

JE Design ще представят своя Сеат Леон FR на автосалона в Есен

438
0

Немската туниг компания JE Design ще покаже своята тунингована версия на Сеат Леон FR на автосалона в Есен, Германия. Инженерите на фирмата са повишили мощността и на двата двигателя, с които се предлага колата, както и разбира се са ревизирали визията и вътрешността й.

Никакви механични промени не са правени по агрегатите, но чрез препрограмиране на ECU-тата им, TSFI моторът вече достига 270 к.с. (221 стандартно), а дизеловият му TDI събрат вече разполага с 204 (170 к.с.). Стойностите на въртящия момент също са увеличени, съответно от 280 до 355 Нм и от 250 до 380 Нм.

Външността на колата е доработена посредством нови преден спойлер, намиращ се под предната броня, странични престилки, задна престилка и дифузьор. Фаровете също са нови, а към тях са добавени и LED-дневни светлини, а отзад могат да бъдат забелязани четири солидни нови ауспухови тръби.

Така TFSI – версията вече може да достигне 100 км/ч от място за 6,2 секунди, а TDI – вариантът прави същото упражнение за 7,6 секунди.

Окачването на автомобила е напълно регулируемо и е снижено с 35 мм, а новите полирани колела с тънки спици имат размер от 19 цола.

Вътрешността пък е променена така, че да отговаря на екстериора. Кожената тапицерия по отопляемите седалки с функция за масаж е решена в черно и оранжево.

Автошоуто в Есен ще започне на 28-ми ноември, а цените на тунинг пакетът на JE Design са съответно 12 652 евро за TSFI-версията и 12 552 евро за TDI варианта.