Начало Автомобили Jeep Renegade с автографите на Rolling Stones на благотворителен търг

Jeep Renegade с автографите на Rolling Stones на благотворителен търг

93
0

Един Jeep Renegade с автографи на легендарните Rolling Stones ще бъде предложен на благотворителен търг. Върху автомобила подписи сложиха Мик Джагър, Кийт Ричардс, Рони Ууд и Чарли Уотс. Наддаването продължава до 23 декември на Charity buzz . com.

Jeep бе сред спонсорите и ексклузивен автомобилен партньор на европейското турне на групата „14 On Fire”. Музикантите използваха основно най-награждавания и титулуван модел на бранда – Grand Cherokee, но концертите бяха повод за промотиране и на новия Renegade. Точно един от новите джипове се превърна в звездата на благотворителния търг на Charitybuzz. Събраните средства са за неправителствени организации, като на аукционите се предлагат уникални предмети и изживявания.

Въпросният Renegade се „сдоби” с автографите в Рим, където бе единственият концерт в Италия на Rolling Stones. Този модел на Jeep е първият, който се прави там, както и първият автомобил на Fiat Chrysler Automobiles, резултат от сътрудничеството на италиански и американски дизайнери и конструктори.