Начало Автомобили JMS изтупаха прахта от Бора

JMS изтупаха прахта от Бора

854
0

За някои може да е малко странен факта, че тунинг компанията JMS реши да създаде тунинг пакет за Фолксваген Бора (базирана на Голф IV) точно сега, при положение че моделът отдавна не е актуален. Явно обаче тунинг специалистите са сметнали, че потенциалът на колата още не е изчерпан.

Koмпанията гарантира, че компонентите на новия сет пасват идеално, а TÜV сертификатът със сигурност е достатъчно доказателство за това.

Новата предна броня за колата се предлага с три големи дупки, като клиентите могат да избират дали вентилационната мрежа в тях да бъде сребриста или черна. Също така бронята може да оборудвана и с дупки за фарове за мъгла, които се произвеждат от Хелла и струват по 89 евро всеки.

Страничните прагове също могат да разполагат с допълнителни въздуховоди, ако клиентът пожелае това. В доста вариации може да бъде поръчана и задната броня, тъй като тя може да бъде направена така, че на нея да пасне всеки един ауспух, предлаган на пазара в момента.

Преработената Бора разполага и с 19-цолови джанти, които са обути с гуми с размер 225/35R19. Окачването й е снижено с 55мм отпред и с 45мм отзад.

Цената, срещу която се предлага новият кит на JMS е 2799 евро.