Начало Видео ревю Йордан Йовчев за BMW 2 Series Grand Coupe

Йордан Йовчев за BMW 2 Series Grand Coupe

1592
0

BMW 2 Series Grand Coupe притежава елегантно излъчване и динамичен силует. Класическото купе с четирите безрамкови врати лежи спортно, ниско и стабилно на пътя. Вижте впечатленията на легендата на българската гимнастика Йордан Йовчев за модела.

Йордан Йовчев е един от най-успешните спортисти на България. Изключителният гимнастик има 4 медала от Олимпийски игри и куп отличия от европейски и световни първенства. Прекрати състезателната си кариера след олимпиадата в Лондон, Великобритания през 2012 г. След това бе част от коментаторския екип за игрите в Рио де Жанейро, Бразилия през 2016 г.

С BMW 2 Series Grand Coupe BMW въведе наложилата се успешно в по-високите автомобилни класове концепция на купе с четири врати за пръв път и в премиум компактния сегмент. Екстравагантната алтернатива на класическите седани поставя акценти по отношение на индивидуалността, естетиката и емоционалността. Комбинира ги с иновативно управление и свързаност, висока пригодност за всекидневието, както и типичната за BMW динамика на управлението.

#2SeriesGranCoupe #BMW2SeriesGranCoupe #BMW2Series #BMW2GC #BMW #ClubS1#Review #testdrive #jordanyovchev