Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Как Хамилтън изритал Бил Клинтън

Как Хамилтън изритал Бил Клинтън

90
0

Люис Хамилтън определено обича да се къпе в светлината на прожекторите. На 30 години той кара своя девети сезон във Формула 1, като през миналата година с екипа на Мерцедес той успя да спечели своята втора титла. Със своя екстравагантен начин на живот той определено привлича погледите на пистите и извън тях.

Желанието му да се подвизава в хайлайфа не е тайна за никого, но това крие своите капани, както разкрива той в британското телевизионно шоу на Клер Болдинг. Още в Австралия се видя, че той изпитва истинско удоволствие от присъствието на Арнолд Шварценегер на подиума. Какви други случки обаче са му направили огромно впечатление?

„Имах честта да бъда поканен на 90-ия рожден ден на Нелсън Мандела, който той празнува в Лондон“, обяснява Хамилтън. „Беше страхотно, защото аз седях на една маса с него, разделени само от две места, а на едното от тях седеше Опра.

На партито присъстваше и Уил Смит, когото забелязах. Аз съм му голям фен и когато всички станаха, исках по най-бързия начин да стигна до него и да си поговорим. Докато минавах през навалицата забелязах, че изритах някого силно по крака. Обърнах се и видях, че това е Бил Клинтън. Въобще и не се извиних, а просто продължих напред.“

За никого вече не е тайна хобито на Хамилтън, който не крие желанието си да запише албум, може би още преди края на кариерата си във Формула 1. Уил Смит от своя страна освен като актьор се подвизаваше и като певец.