Начало Автомобили Кими Райконен предизвиква трепетна възбуда у победителите в глобалната промоция на Shell...

Кими Райконен предизвиква трепетна възбуда у победителите в глобалната промоция на Shell Helix

40
0

Shell Helix подари незабравим уикенд за над 200 гости, като ги направи част от ексклузивно звездно преживяване с неограничен достъп до най-скритите и вълнуващи моменти от магията, наречена Formula 1. Победителите в Глобалната промоция на Shell Helix получиха уникална възможност, разкриваща се веднъж в живота: екшън ден с пилот на Ферари в Белгия и среща със световния шампион във Формула 1 през 2007 – Кими Райконен в Холандия.

Гостите се насладиха на състезанието на култувата писта в гористия белгийски регион Арденес от комфортните и луксозни ложи, гостоприемно осигурени от екипа на Shell Helix. Разкошен кетъринг допълваше първокласната гледка.

В ролята си на любезен домакин Shell Helix осигури максимален достъп на победителите си през уикенда. В тази екстра бе включен тур боксовете, където те на живо видяха усиления труд, който кипи по подготовката на състезателните коли на Ферари. Надникнаха и във високо-технологичната лаборатория, където масла и горива се изследват и анализират от експертите на Shell преди всеки състезателен уикенд. 

Приключенията продължиха и след състезанието, когато гостите се озоваха в Амстердам, за да вземат участие в небезизвестния Ден на предизивкателствата Shell Helix Ultra, където се срещнаха с Кими Райконен след ексклузивното му скоростно представяне зад волана.

Райконен се присъедини към гостите в серия занимания като Клас по миксиране на масла, демонстрация на анализ на масло от лабораторията на Shell и предизвикателството „Умело спиране”.  Финландецът демонстрира и умението за овладяване на пистовите извивки на локална картинг писта.

„Глобалната промо кампания на Shell Helix 2014 беше вълнуващо преживяване за всички гости и забележителен успех за марката Shell Helix. Събирайки тази ексклузивна група победители заедно за автентично, неможещо да се купи с пари изживяване, беше перфектна възможност за Shell Helix да разкрие технологичното си превъзходство, постигнато благодарение на сътрудничеството с Ферари”  сподели Александра Ип, Международен мениджър на марката Shell Helix. 

В България печелившият беше излъчен след участие в томбола, организирана по повод представянето на пазара на революционното моторно масло Shell Helix Ultra.

Новото портфолио изцяло синтетични масла Shell Helix Ultra е създадено специално, за да посрещне постоянно променящите се изисквания на съвременните автомобили. Оборудвани с уникална комбинация от патентована Shell PurePlus технология и собствена активно почистваща технология, маслата осигуряват високо ниво на защита срещу