Начало Автомобили Компактният SUV на Peugeot 2008 – функционален на всякакъв терен

Компактният SUV на Peugeot 2008 – функционален на всякакъв терен

49
0

Peugeot 2008 стъпи на ринга през 2013 година със силни аргументи. Клиентите оцениха неговата елегантност и динамика – той се радва на непрекъснат растеж в продажбите с производство на над 500 000 автомобила в цял свят.

За да подсили това представяне, Peugeot 2008 придобива уверен, мощен и привлекателен SUV дизайн. Продълженията на арките над колелата, новата вертикална предна решетка и прагове потвърждават неговата сила, създадена за ежедневна употреба. Новият цвят Ultimate Red въплъщава мощта и привлекателността на новия 2008.

Peugeot 2008 предлага уникално и удовлетворяващо усещане за контрол. То е пристрастяващо. Peugeot i-Cockpit® е уникален за марката и въплъщава характеристиките на шофиране на Peugeot 2008, а именно: интуитивен, пъргав, гъвкав и по-безопасен за шофиране.

Grip Control, адаптирана система за контрол на сцеплението, осигурява на 2008 функционалност върху всякакъв вид терен. Системата се съчетава със сертифицирани зимни гуми Mud & Snow.

Peugeot 2008 е оборудван с Mirror Screen, базиран на MirrorLinkTM и Apple Carplay®, както и с камера за обратно виждане, Active City Brake и Park Assist, рядкост в този сегмент.

Несравнимата динамика е очевидна във всички версии. Двигателите Euro6 предлагат удоволствие от шофирането и същевременно икономичност. Четири версии са обявени за Най-добри в класа в своя сегмент, включително 1,2-литровият PureTech 130 S&S с 6-степенна механична скоростна кутия.

Черни и хромирани предни фарове и 3D вертикални следи отзад илюстрират вградената технология отвън. Вътре осветлението подчертава лукса на материалите и вниманието към детайла, което си личи във всеки елемент.

Модулната задна седалка ⅓ – ⅔ означава, че обемът на багажника може да се увеличи мигновено от 410 до 1400 литра.

Peugeot i-Cockpit® осигурява уникално усещане в сегмента. Водачът се наслаждава на интуитивно, пъргаво, гъвкаво и безопасно шофиране.

Grip Control, адаптирана система за контрол на сцеплението, е налична при бензиновата и дизеловата версия с механична или автоматична скоростна кутия. Тя се съчетава с Mud&Snow (сертифицирани зимни гуми), Goodyear Vector 4Seasons, за истинска многофункционалност през всички сезони и при всякакви атмосферни условия.

Свързаността на автомобила включва функцията Mirror Screen, която позволява на водача да свърже своя смартфон, съвместим с MirrorLinkTM или Apple Carplay®, със сензорния екран.

Peugeot2008 прави пътуването в градски условия по-лесно. Технологията Active City Brake намалява тежестта на инцидентите и дори спомага за пълното им предотвратяване. Технологията Park Assist автоматизира процеса на паркиране. Камерата за обратно виждане показва размерите на автомобила на екрана, за да улесни маневрирането.