Начало Автомобили Картите на Benzin.bg с най-много обекти в България

Картите на Benzin.bg с най-много обекти в България

1997
0

Benzin.bg е първият независим български картов оператор за зареждане на горива от различни вериги бензиностанции. Проектът е дело на „Мотобул“ ЕАД, част от „Еврохолд България“ ЕАД и е пример за корпоративно предприемачество.

Днес Benzin.bg е един от най–големите търговци на горива на дребно в България, който разчита на търговия посредством карти. Картите за отстъпки при зареждане на гориво са добър инструмент за постигането на устойчиво и дългосрочно развитие. Продажбите му на месечна база надхвърлят 2 000 000 литра течни горива. Екипът е на средна възраст от 25 години. Членовете му са българи завърнали се от чужбина, с целта да развиват бизнес в страната.

Притежателите на карти на Benzin.bg имат възможност да зареждат с отстъпки и отложено плащане на всички обекти във веригите бензиностанции „Еко“, „Круиз“, „Петрол“ и „Лукойл“.

Benzin.bg  е член на UPEI – най–голямата европейска организация на петролните търговци. Тя обединява национални асоциации и доставчици от цяла Европа. От 1962 г. се застъпва за равнопоставеност и лоялна конкуренция, за да се осигури достъпно, устойчиво и сигурно енергийно снабдяване на европейските потребители.

Днес, в контекста на прехода към икономика с ниски въглеродни емисии, UPEI и нейните членове също се справят с предизвикателствата за адаптиране на продуктовата гама и задоволяване на потребителското търсене чрез пазарно ориентирани решения.

Ако сте намерили правописна грешка, моля уведомете ни като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter