Начало Moto News Kawasaki представи отбора си за WSBK

Kawasaki представи отбора си за WSBK

39
0

В Барселона бяха представени отборите Provec Racing и Kawasaki Racing Team, които официално ще представят марката Kawasaki през сезон 2013 в WSBK.

В представянето участваха пилотите Том Сайкс и Лорис Бас, хора от производителите, включително директора на Kawasaki Motors Europe Сигеми Танака. Новите цветове на тима и мотоциклета, изцяло готов за шампионата бе показан в базата на тима. Журналисти, спонсори и VIP-гости видяха заводския Ninja ZX-10R, с който пилотите на тима ще карат през новия сезон. Освен цветовете, в които черното е станало повече, сериозни промени по машината няма.

Сигеми Танака каза: За мен е голяма чест да представлявам Kawasaki Motors Europe и KHI Japan, кокоито отговарят за състезателния проект в сериите World Superbike. Преди 5 години Kawasaki обедини усилията си с новия и млад отбор Provec, който ни представя в клас World Supersport в Европа. Технически отборът е на много високо равнище и челият екип работи с техническите ни партньори по целия свят, като работи върху способността на нашия мотоциклет Kawasaki Ninja ZX-10R да побеждава.